fbpx

Aanmelden!

Kom bij ons werken!

Wil jij bij ons komen werken? Wacht niet langer en laat je gegevens achter via onderstaand formulier.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

  Persoonlijke gegevens:

  Upload hier je CV:

  Toestemming voor gegevensverwerking:

  I. De beheerder van persoonsgegevens is het Arbeidsbureau Axipack B.V met hoofdkantoor in Capelle aan den Ijssel, Cypresbaan 39 (Nederland), optredend als beheerder van persoonsgegevens.

  II. Persoonlijke gegevens in het formulier van de kandidaat worden verwerkt om het wervingsproces te voltooien. De wettelijke basis voor het verwerken van gegevens is art. 6 sectie 1 brief b van de algemene verordening betreffende de bescherming van persoonsgegevens GDPR, en relevante bepalingen van de arbeidswetgeving.

  III. De gegevens worden beschikbaar gesteld aan werkgevers voor tewerkstelling of verdere wervingsfasen in overeenstemming met het doel van de verwerking. Gegevens mogen alleen aan onderaannemers worden verstrekt in het kader van de diensten die aan de gegevensbeheerder worden verleend.

  IV. De gegevens worden opgeslagen voor de duur van het wervingsproces en worden verwijderd als u niet wordt aangenomen. In het geval van vrijwillige toestemming om deel te nemen aan toekomstige wervingsprocessen, worden de gegevens 365 dagen bewaard.

  V. U heeft het recht om:
  - intrekking van de toestemming voor gegevensverwerking op elk moment
  - toegang tot de inhoud van uw gegevens en de correctie of verwijdering ervan, evenals het recht om deze over te dragen
  - het indienen van een klacht bij de toezichthoudende instantie

  VI. Gegevens verstrekken is vrijwillig, maar noodzakelijk om deel te nemen aan het wervingsproces.

  VII. Neem voor vragen over de verwerking van persoonsgegevens contact met ons op via e-mail op recruitment@axidus.com of per telefoon 0174 219 490