fbpx

Axidus

Axidus is meer dan een uitzendbureau

Axidus doet meer dan het sec uitzenden van flexwerkers. Wij zijn uitgegroeid tot een partner die graag meedenkt met de bedrijfsvoering van zijn klanten. Ons uitgangspunt is de wens van de klant. Wij zijn samen met onze partners continu op zoek naar hoe flexwerk nog beter en efficiënter kan. Zo nemen we bij heel wat partners de planning van de werkzaamheden over en leiden we flexwerkers op. Wij staan garant voor:

Het juiste aantal mensen

Veel bedrijven hebben met pieken en dalen in de (seizoens)productie te maken. Axidus werkt met poules en kan daardoor snel inspelen op het aantal flexwerkers dat nodig is.

Geen laatkomers

Onze calamiteitendienst die 4.00 begint checkt of de flexwerkers op tijd van huis zijn weggegaan en inventariseren ziekmeldingen, files en no shows.

Opgeleide en ingewerkte flexwerkers

Onze flexwerkers zijn vanaf dag 1 productief op de werkvloer, omdat wij hen bij Axidus opleiden en inwerken voor het gewenste werk.

Directe inzetbaarheid

Wij laten nieuwe flexwerkers tijdig kennismaken met het bedrijf en stellen hen van tevoren op de hoogte van de geldende huisregels.

Begeleiding

Axidus zorgt bij contracten vanaf 20 flexwerkers voor een begeleider op de werkvloer aan het begin van de werkdag.

Ondersteuning

Wij doen meer dan de productie uit handen nemen. Axidus kan ook de selectie, planning of urenregistratie overnemen of bijvoorbeeld ondersteunend zijn door verpakkingsmateriaal te leveren. Het is maar net wat de klant nodig heeft.

Huisvesting dichtbij de werkplek

Axidus zorgt voor huisvesting van de flexwerkers dichtbij het bedrijf waar zij worden ingezet.

 

Heldere communicatie

Axidus zorgt voor een vast aanspreekpunt; de communicatielijnen zijn kort en helder. Daarnaast werken wij met Kritieke Prestatie-indicatoren waarmee we evalueren wat we als partners met elkaar hebben afgesproken.

Nu personeel aanvragen?

Als full-service HR-dienstverlener helpt Axidus u met al uw personeelsvragen. Op basis van uw vraag en wensen gaat Axidus direct voor u aan de slag. Direct personeel nodig? Ook dat is mogelijk, Axidus regelt het direct.

Waar kunnen we u mee helpen?

Let op: dit contactformulier is bedoeld voor werkgevers. Ben je een werknemer of ben je op zoek naar een baan? Vul vervolgens het algemene aanvraagformulier in voor toekomstige werknemers.

Uwaga: ten formularz kontaktowy jest przeznaczony dla pracodawców. Czy jesteś pracownikiem lub szukasz pracy? Przejdź do formularza dla nowych pracowników, formularz znajdziesz klikając w ten link.