fbpx

Flex workers

De flexwerker staat centraal bij Axidus

Bij ieder bedrijf gelden andere vaardigheden en heerst er een eigen cultuur. Axidus investeert daarom in opleidingen en persoonlijke begeleiding. Daarnaast motiveren we onze flexwerkers met beloningen, goede arbeidsvoorwaarden, teambuilding en spreken wij hun taal. Onze flexwerkers zijn dan ook:

Gemotiveerd

omdat Axidus hen al in het land van herkomst interesseert voor het werk en daaraan blijft werken. Bovendien bieden we goede arbeidsvoorwaarden in een veilige en sociale omgeving en hebben we een beloningssysteem.

Opgeleid

mede dankzij de cursussen die wij bij Axidus geven. Wij leiden onze flexwerkers op onze kosten intern op. Van heftruckchauffeur tot inpakker.

Betrokken

omdat onze vaste begeleiders flexwerkers van tevoren wegwijs maken in het bedrijf waar zij gaan werken en kennis laten maken met de historie en cultuur van het bedrijf.

Directe inzetbaarheid

wij laten nieuwe flexwerkers tijdig kennismaken met het bedrijf en stellen hen van tevoren op de hoogte van de geldende huisregels.

Geïntegreerd

omdat wij bij Axidus letterlijk en figuurlijk hun taal spreken. We geven opleidingen en instructies veelal in het Pools, maar leren onze flexwerkers ook de ins en outs over de Nederlandse cultuur. In het bijzonder de bedrijfscultuur van de partner waarbij zij aan de slag gaan.

Sociaal

omdat Axidus aandacht geeft aan de cultuur op de werkvloer en aan de roots van de flexwerkers. Onze flexwerkers werken en wonen ver van hun familie en vrienden en daarom organiseren we regelmatig uitjes, een kerstfeest en hebben we een personeelsvereniging en vertrouwenspersoon. Ook huisvesting dichtbij het bedrijf werkt mee aan het sociaal welzijn.