fbpx

Uitzendwerk is ontzorgen

Meer dan 2000 gemotiveerde flexwerkers, 2 decennia uitzend-ervaring, 5 wervingskantoren in Polen, gespecialiseerd in logistiek, food en non-foodsector, AGF, tuinbouw en techniek. Dat zijn onze wapenfeiten! Wij weten bij Axidus als geen ander hoe we met ons goed opgeleide flexwerkers partners op de werkvloer moeten ontzorgen.

Lees wat Axidus voor ondernemers uit handen neemt en wat er van onze flexwerkers mag worden verwacht. Of liever, bel ons voor een persoonlijk gesprek, want uitzendwerk blijft tenslotte mensenwerk.

 

 

Wij werken met bedrijven en bieden oplossingen aan klanten met hun bedrijfsprobleem

Flexwerkers

2400

Huisvesting

1600 mensen

Voertuigen

280

Axidus is meer dan
een uitzendbureau

Axidus doet meer dan het sec uitzenden van flexwerkers. Wij zijn uitgegroeid tot een partner die graag meedenkt met de bedrijfsvoering van zijn klanten. Ons uitgangspunt is de wens van de klant. Wij zijn samen met onze partners continu op zoek naar hoe flexwerk nog beter en efficiënter kan.

4500+

Flexibele medewerkers in 2019

2600

Aantal vacatures in 2019

187

Aantal klanten

5

Aantal wervingsbureaus

Waar kan je ons vinden?

Wij bieden werk
in sectoren:

Offerte aanvragen?
REFERENTIE

Wat onze klanten zeggen over ons:

De circa 300 vaste fte’s van Waterdrinker leggen zich voornamelijk toe op de in- en verkoop, het logistieke proces en de aansturing van de werkzaamheden in de logistieke hallen en de Cash & Carry.

“Als er iets is, hangen we direct aan de telefoon en moet het ook meteen worden opgelost. En in vrijwel alle gevallen gebeurt dat ook.” Eigen personeel heeft Voskamp nauwelijks. Naast Leen en Sjaak, zoons Arnold en Peter en een paar vaste krachten wordt het kassencomplex vooral bevolkt door flexwerkers: zo’n 20 in de winter, en circa 80 in het plukseizoen.

Our News

News from our company

admin
admin
Wij helpen oogsten

    WIJ HELPEN OOGSTEN Het Corona virus grijpt ook in Nederland om zich heen. Diverse branches worden hierdoor keihard geraakt. De

Meer details
admin
admin
Stop met handen schudden! 

  Nieuwe maatregel: stop met handen schudden! Goed je handen wassen, hoesten en niezen in de binnenkant van je elleboog en papieren

Meer details
admin
admin
Axidus is co-sponsor van Sparta!

  Axidus en Sparta Rotterdam hebben de samenwerking met een seizoen verlengd. Het uitzendbureau zal ook het komende seizoen op de linkermouw

Meer details