fbpx

Inregistreaza-te

 • home
 • /
 • Inregistreaza-te

Raportează-ne

Dacă sunteți gata să lucrați alături de agenția noastră, nu ezitați. Un excelent loc de muncă vă așteaptă!
Completați formularul de mai jos și vă vom contacta cât mai curând posibil.

  Date personale:

  Adăugați CV-ul:

  Acord de prelucrare a datelor personale:

  I. Administratorul datelor cu caracter personal este Agencja Pracy Czasowej Axidus International Sp. z o.o. cu sediul în Olsztyn, ul. Kołobrzeska 1, 10-442 Olsztyn (Polonia) și Agencja Pracy Axipack B.V., cu sediul în Capelle aan den Ijssel, Cypresbaan 39 (Olanda), acționând în calitate de gestionar comun al datelor cu caracter personal.

  II. Datele personale conținute în formularul candidatului vor fi prelucrate pentru a desfășura procesul de recrutare. Baza legală pentru prelucrarea datelor este art. 6 secțiunea 1 lit. b din Regulamentul general privind protecția datelor GDPR și dispozițiile relevante din Codul muncii.

  III. Datele vor fi puse la dispoziția angajatorilor în vederea angajării sau a etapelor ulterioare de recrutare în conformitate cu scopul prelucrării. Datele pot fi dezvăluite subcontractanților numai în domeniul serviciilor furnizate operatorului de date.

  IV. Datele vor fi stocate pe durata procesului de recrutare și șterse dacă procesul de recrutare nu se finalizează cu semnarea unui contract de muncă. În cazul consimțământului voluntar de a participa la viitoarele procese de recrutare, datele vor fi stocate pentru o perioadă de 365 de zile.

  V. Aveți dreptul la:
  - retragerea consimțământului pentru prelucrarea datelor în orice moment, ceea ce va duce la încetarea prelucrării datelor în scopul recrutării
  - acces la conținutul datelor dvs. și corectarea sau ștergerea acestora, precum și dreptul de a le transfera
  - depunerea unei plângeri la autoritatea de supraveghere

  VI. Furnizarea de date este voluntară, dar necesară pentru a participa la procesul de recrutare.

  VII. În chestiuni legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: info@axidus.pl sau prin telefon 89 533-06-94