fbpx

Consiliul muncitoresc

  • home
  • /
  • Consiliul muncitoresc

Ce este Comisia de Reprezentare a Angajaților?

Comisia de Reprezentare a Angajaților este un grup de angajați care reprezintă toți angajații din organizație. În numele personalului, comisia îl consultă pe director (Ron van Loenen) cu privire la toate aspectele importante pentru personalul din companie. Comisia apără interesele angajaților, dar are și influență asupra chestiunilor care nu afectează direct personalulComisia are o serie de drepturi importante. Directorul trebuie să se întâlnească cu comisia cel puțin de două ori pe an. În timpul acestor consultări, directorul discută starea generală a lucrurilor companiei și informează comisia cum vor fi implicați în deciziile viitoare. Membrii comisiei sunt apoi implicați în interesul general al personalului. Cu siguranță nu este sarcina comisiei să investigheze reclamațiile de la angajați individuali.

Comisia de Reprezentare a Angajaților reprezintă toți angajații. Aceasta înseamnă că orice angajat cu o vechime de cel puțin un an poate candida la alegeri pentru a deveni membru al comisiei. Poți fi unul dintre ei!

Sarcinile Comisiei de Reprezentare a Angajaților

Comisia se consultă cu privire la politica companiei și interesele personalului. De exemplu, membrii comisiei votează condițiile de muncă, regulile privind condițiile de muncă, respectarea programului de lucru și a perioadelor de odihnă și a egalității de tratament și salarizare pentru angajați.

De ce Comisia de Reprezentare a Angajaților pentru Axidus?

Managementul companiei consideră că este important ca toți angajații să fie reprezentați și să aibă o voce, astfel încât să poată influența cu adevărat luarea deciziilor în companie și compromisurile dintre interesele companiei și cele ale angajaților. În calitate de membru al comisiei de reprezentare a angajaților, reprezintă prin urmare, propriile interese și pe ale colegilor. Procedând astfel, membrii comisiei contribuie la continuitatea Axidus.

Ce aduce calitatea de membru al comisiei de reprezentare a angajaților?

1) Puteți face cu adevărat o diferență în ceea ce privește propriile condiții de muncă și condițiile de muncă ale colegilor
2) Te dezvolți pe tine însuți și diverse competențe precum comunicarea, negocierea, argumentarea, evaluarea politicii
3) Sunteți întotdeauna (primul!)conștient de ultimele evoluții
4) Consultați direct managementul și puteți exercita influență

Calificați-vă!
Nu ezitați să vă calificați pentru Comisia de Reprezentare a Angajatilor Axidus. Puteți face acest lucru trimițând un e-mail la hr@axidus.com înainte de 30 iunie 2021.
Dacă sunt suficiente înregistrări, vom organiza alegeri pentru alegerea membrilor comisiei de reprezentare a angajaților Axidus în luna iulie.

    Nu ați găsit ceea ce căutați?

    Contactați-ne prin telefon 0174-219490 sau trimiteți un e-mail folosind formularul de mai jos: