fbpx

Planificare

Planificarea muncii

În fiecare zi, echipa noastră de planificatori creează un plan de lucru pentru aproximativ 1.500 de persoane. Aceasta este o sarcină foarte dificilă, deoarece pe lângă implementarea „comenzilor” de la clienți, este important să se țină seama de preferințele individuale ale angajaților.

Corelarea competențelor oamenilor care lucrează în agenția noastră cu funcția de serviciu este o prioritate. Plasarea la un loc de muncă specific se face adesea pe baza experienței anterioare, a calificărilor și a nivelului de cunoaștere a unei limbi străine.

Axidus folosește aplicația Plan4Flex, prin care comunică cu angajații, oferind informații despre planul de lucru și multe altele privind statutul de angajat alături de noi. Mesajul cu subiectul planului de lucru include întotdeauna ora începerii lucrului, numele și adresa companiei și contactul către șoferul care va asigura transportul catre locul de munca desemnat.

Orice întrebări, sugestii și solicitări pentru schimbarea postului pot fi trimise către Departamentul de planificare utilizând aplicația menționată mai sus, selectând tipul adecvat de mesaj. Luați în considerare că deservim multe companii partenere. În cazul în care considerați că munca prestată în prezent nu mai este în acord cu preferințele dvs., vă putem oferi alta alaturi de o altă companie parteneră. It’s all about people!

Vrei să afli mai multe despre aplicația Plan4Flex? Apasă aici și accesează pagina dedicată aplicației.

    Nu ați găsit ceea ce căutați?

    Contactați-ne prin telefon 0174-219490 sau trimiteți un e-mail folosind formularul de mai jos: