fbpx

Munceste alaturi de Axidus

  • home
  • /
  • Munceste alaturi de Axidus

Colaborarea cu Axidus în Olanda

Olanda este o țară plină de atracții pentru toți vizitatorii. Lucrul alaturi de Axidus vă permite nu numai să găsiți un loc de muncă și să vă realizați profesional, ci și să descoperiți o cultură complet diferită. Țara este cunoscută atât pentru peisajele sale pitorești, cât și pentru centrele urbane moderne și inovatoare. Se numește „America Europei”, deoarece aici există o abundență generală, iar oamenii obișnuiți își câștigă existența și se simt bine. Una dintre cele mai liberale țări din Europa modernă, a pus bazele Uniunii Europene de astăzi, odată cu înființarea Comunității Europene a Cărbunelui și a Oțelului în 1951. Economia stabilă a Olandei permite dezvoltarea sistematică. Munca alături de Axidus vă va permite să deveniți o parte integrantă a acestui sistem, precum și obțineți câștiguri echitabile.

AXIDUS - Typpetjes All 1500x750 6

Munca la Axidus începe în România

Cooperarea noastră începe la prima întâlnire. Ca agenție, credem că lucrul alături de Axidus nu ar trebui să fie doar un generator de venituri, ci și o plăcere pură și o sursă de experiențe noi, interesante. De aceea, de la bun început vrem să creăm o echipă în care să fiți nu numai membru, ci și un element valoros. 

Dacă vă simțiți confortabil cu oamenii cu care lucrați, lucrul alături de Axidus va deveni aproape distractiv. Suntem caracterizați de o abordare individuală a fiecăruia dintre clienții noștri, apreciem foarte mult încrederea și părerea dvs. Vă vom asista cu toate formalitățile necesare, astfel încât să fim eficienți în obținerea documentelor cu ocazia călătoriei dvs. în Olanda. Vom face toate eforturile pentru a ne asigura că sunteți pe deplin mulțumit de serviciile noastre, iar călătoria în Olanda vă va evoca doar amintiri pozitive.

Lucrați la Axidus - puteți conta oricând pe noi!

Suntem conștienți de cât de dificil poate fi să mergi la muncă în străinătate. Pentru a vă limita integrarea, ne concentrăm pe cea mai bună pregătire a fiecărei persoane care vine la noi pentru un nou rol. De aceea, în centrul nostru numit Axidus Projecten, organizăm diferite cursuri de formare care vă vor facilita dezvoltarea a noi competențe și vă va facilita tranziția către o nouă cultură. Cursurile oferite includ: cursuri de limba olandeză, sănătate și securitate în muncă în Olanda și cursuri specializate, în urma cărora puteți dobândi abilități specifice – cum ar fi cursul pentru operatorii de stivuitoare. Vrem să știți cât mai multe despre viitorul dvs. angajator și condițiile în care veți fi angajat înainte de a începe noul loc de muncă. Ne vom asigura că angajatorul îndeplinește toate cerințele de angajare necesare și că condițiile de muncă sunt pe deplin sigure.

Mai mult, a lucra la Axidus înseamnă, de asemenea, mai puțină îngrijorare în Olanda. Agenția noastră asigură transport angajaților de acasă la serviciu si retur. Datorită acestui fapt, veți fi întotdeauna la timp la locul de muncă, iar șoferii noștri vă vor asigura o călătorie plăcută și sigură. De asemenea, acordăm multă atenție odihnei.

Credem că timpul liber bine folosit și integrarea corectă a angajaților pot spori spontan eficiența întregii echipe. Din acest motiv, organizăm diverse întâlniri de integrare pentru angajații noștri – pentru departamente individuale sau pentru toți angajații. Astfel, veți avea posibilitatea să întălniți mult mai mulți oameni care fac o muncă similară cu dvs., aveți ocazia să legați prietenii interesante și să faceți schimb de experiență.

De asemenea, ne arătăm recunoștința față de cei mai buni angajați oferindu-le drept cadou laptopuri sau tablete. Ne dorim ca lucrul alături de Axidus , pe lăngă sarcinile de zi cu zi să însemne și multă distracție.