fbpx

Wij helpen oogsten

 

 

WIJ HELPEN OOGSTEN

Het Corona virus grijpt ook in Nederland om zich heen. Diverse branches worden hierdoor keihard geraakt. De overheid neemt diverse maatregelen om gezonde bedrijven overeind te houden.

Gelukkig is er ook veel aandacht voor de vitale beroepen, de gezondheidzorg, openbaarvervoer, transport, supermarktmedewerkers etc. Juist in deze periode is het van belang dat zij hun werk kunnen blijven doen. Om de voedselketen op gang te houden is er een nog belangrijke groep mensen nog steeds dagelijks aan het werk. De arbeidsmigrant.

Arbeidsmigrant

Veel arbeidsmigranten zijn werkzaam in de AFG sector. Deze sector is van vitaal belang. 100.000dn arbeidsmigranten zijn dagelijks deze om te zorgen dat de winkels bevoorraad kunnen worden. Het verpakken en ompakken van groenten en fruit, het werken in de distributiecentra alles erop gericht dat wij in onze dagelijkse behoeften kunnen worden blijven voorzien.

Hollandseizoen

Het “Holland seizoen” (paprika’s, tomaten, paprika’s, asperges aardbeien etc) staat voor de deur, dit houdt in dat het tijd word voor de oogst. In de kassen en op het land zijn vele 10.000dn extra handen nodig om te zorgen dat al deze producten verwerkt kunnen worden om uiteindelijk in de supermarkten te belanden. Door de Corona crisis zijn er minder arbeidsmigranten die naar Nederland komen. Sommige grenzen zijn gesloten en de mensen kiezen er voor om nu dichtbij hun familie te blijven in deze onzekere tijden. Hierdoor word nu ook uitgeweken naar mensen die voor de crisis bijvoorbeeld aan het werk waren in de horeca. Dit zal niet voldoende zijn om aan de enorme vraag te voldoen. Hierdoor zijn bijvoorbeeld kwekers en distributiecentra nu extra aangewezen op uitzendbureaus.

Axidus

In deze periode van het jaar neemt het werk ook bij Axidus toe. Al 23 jaar is zij een betrouwbare partner van vele klanten in de AGF en de logistieke sector. Axidus is NEN gecertificeerd, beschikt over eigen huisvesting welke SNF gekeurd is en over een wagenpark met 280 auto’s. met haar gemotiveerde medewerkers staan zij klaar om aan de oogst te beginnen en er mede voor te zorgen dat de winkels bevoorraad kunnen blijven worden met onze Hollandse producten. Mocht ook u behoefte hebben aan sterke en betrouwbare partner in de tijden dan staan wij graag voor u klaar.

WIJ HELPEN OOGSTEN